Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
Expozitii

Târgul Internaţional de Turism al României

 

Bucureşti, Romexpo, 18-21 octombrie 2007

         Eveniment aşteptat de foarte multã lume¸ Târgul de Turism al României (TTR) s-a desfãşurat, ca în fiecare an, la Romexpo, în perioada 18-21 octombrie 2007. În aşteptarea Sãrbãtorilor de iarnã, ediţia din acest an a târgului, cea de-a XVIII-a, a întâmpinat vizitatorii cu o mulţime de oferte turistice în ţarã şi strãinãtate.

        Participarea la expoziţie a fost posibilã prin invitaţia Ministerul Turismului, care sprijinã proiectul nostru. Aparatul de informare turisticã de ultimã generaţie expusã la târg s-a bucurat de o popularitate foarte mare.

        Târgul a avut o bogatã tematicã, cuprinzând urmãtoarele capitole: Participãri oficiale şi regionale; Agenţii de turism şi touroperatori; Autorităţi şi asociaţii profesioanle din turism; Organizatori de congrese şi turism de afaceri; Staţiuni turistice, complexe balneare; Hoteluri, companii hoteliere; Pensiuni, cabane, campinguri; Servicii de alimentaţie publicã în turism; Servicii de transport în turism; Servicii financiare şi de asigurãri; IT în turism, sisteme de rezervãri; Învăţământ, formare profesionalã în turism; Culturã, agrement; Edituri şi publicaţii în turism; Promovare şi marketing turistic.

Transylvania Tourism Fair 

 

Braşov, 12-15 aprilie 2007

 

         12 aprilie 2007, ora 12:00, Dl. Dencescu Sorin, preşedintele A.N.A.T. Regiunea Centru, în prezenţa D-lui. George Scripcaru, primarul Braşovului, a inaugurat prima ediţie a "Transylvania Tourism Fair", unde am prezentat pentru prima oarã publicului larg aparatul nostru de informare turisticã.   
 
         Târgul se adreseazã agenţiilor de turism şi touroperatorilor, autorităţilor şi asociaţiilor profesionale din turism, staţiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor şi companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor şi publicaţiilor de turism.
 
         La expoziţie am fost invitaţi de Primãria Municipiului Braşov, care este partenerul nostru de la începuturi.