Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
Expozitii

Prezentarea chioşcurilor touch-screen la expoziţia Fabricat în Moldova 2011

 

Compania SRL “INFORMATOR” anunţă prezentarea unui nou concept de terminal informaţional digital scopul căruia este extinderea şi modernizarea facilităţilor de informare turistică. Prezentarea va avea loc la data de 01-05.02.2011 în incinta pavilionului central al CIA MOLDEXPO organizată de Camera de Comerţ şi Industrie, cu suportul Academiei de Ştiinţe a Moldovei, Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic (AITT). Compania SRL “INFORMATOR” anunţă prezentarea unui nou concept de terminal informaţional digital scopul căruia este extinderea şi modernizarea facilităţilor de informare turistică. Prezentarea va avea loc la data de 01-05.02.2011 în incinta pavilionului central al CIA MOLDEXPO organizată de Camera de Comerţ şi Industrie, cu suportul Academiei de Ştiinţe a Moldovei, Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic (AITT).


Acest terminal reprezină un panou electronic care combină tehnologiile touch screen, inovaţiile de ultimă generaţie în comunicaţii, sistemele video în timp real precum şi multe aplicaţii care permit vizitatorului să acceseze informaţii ce ţin de cazări, gastronomie, servicii, timp liber, evenimente etc. – toate fiind accesibile în cîteva limbi. Vizitatorul are posibilitatea de accesa unităţile care îl interesează, să scrie emailuri sau să trimită vederi poştale electronice, să caute pe hartă locaţiile sau sa acceseze paginile web ale acestora. Adiţional, terminalul pune la dispoziţie acces gratuit la internet prin reţeaua WiFi.

Scopul prezentării este promovarea soluţiilor digitale care utilizează ecrane tactile (touch screen) de format mare, aplicate în diferite sfere sociale, de business şi informative.
În acest sens invităm sursele media, agenţii economici interesaţi, iubitorii de high-tech şi restul doritorilor să testeze aplicaţiile date în cadrul expoziţei.

Detalii www.informator.md

Bucharest Tourism Fair - ediţia a II-a

 

Parcul Izvor, 9-11 mai 2008

         În perioda 9-11 mai 2008 a avut loc în Parcul Izvor de lângã Palatul Parlamentului a II-a ediţie a Târgului de Turism al Bucureştiului (TTB). Organizatorii evenimentului au fost Compania Interpress Turism şi Asociaţia Naţionalã a Agenţiilor de Turism (ANAT) – Bucureşti, iar partenerii, Ministerul IMM-urilor, Comerţului, Turismului şi Profesiilor Liberale (MIMMCTPL) respectiv Primãria Municipiului Bucureşti.

         Societatea noastrã a participat la standul MIMMCTPL şi a avut ca invitat pe domnul Viktor Scheiber directorul de dezvoltare "Europa de Est", al firmei Feratel Media Technologies SA din Austria.

Transylvania Tourism Fair - ediţia a II-a

 

Braşov, 2-4 mai 2008 International Trade Center

 

         La invitaţia Primãriei Braşov unitatea noastrã a expus la standul acesteia un Informator turistic secundar. Vizitatorii acestui Târg au avut ocazia, de a fi informaţi cu privire la utilitatea şi folosirea sistemului, care funcţionezã deja de un an de zile în zona turisticã Braşov.

Târgul Internaţional de Turism al României

 

Bucureşti, Romexpo, 27-30 martie 2008
 
         Pe data de 27-30 martie 2008 a avut loc Târgul de Turism al României – eveniment de referinţã pe piaţa turisticã, combinând oferta internã cu cea internaþionalã de servicii.
 
         Aflat la cea de-a XIX-a ediţie, Târgul de Turism al României a devenit cadrul profesionist în care cererea şi oferta turisticã se întâlnesc sub cele mai diverse forme.
 
         La târg au participat elita firmelor de profil, organizaţii şi asociaţii, agenţii de turism şi tur-operatori, societăţi de asigurãri şi bãnci, companii aeriene, organizatori de congrese şi turism de afaceri, instituţii culturale şi edituri din 14 ţãri. La fel ca şi la Târgul de Turism din 2007, unitatea noastrã a fost invitatã de cãtre Ministerul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale (MIMMCTPL) sã aducã un plus de valoare ofertei turistice naþionale prin participarea pe standul României cu prezentarea sistemului de Informare şi promovare turisticã.