Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
Parteneri

Compania noastră se bucură de parteneriate stabile şi de durată care au pus bazele implimentării proiectului Tourist Informator în Moldova, cu parteneri care cred în necesitatea extinderii acestuia, care împărtăşesc valori şi viziuni comune pentru care echipa noastră le este profund recunoscătoare.

 

        

NWG Concept S.R.L. România

NWG CONCEPT este plasata în România drept una din primele companii care a realizat un proiect de informare turistică în timp real şi a reusit să se impuna pe piaţa cu o reţea de infochioşcuri turistice. Mai mult, printr-un parteneriat comun am reuşit să implimentăm acest sistem şi în Moldova, fiind adaptat şi perfecţionat la cerinţele pietei locale, am interconectat bazele de date comune şi promovăm un pachet de produse la nivel regional.

Compania Moldcell

Moldcell – operator dinamic în domeniul telefoniei GSM, are drept scop satisfacerea consumatorilor săi oferindu-le produse şi servicii de calitate înaltă. Infrastructura şi echipamentul high tech, personalul calificat, experienţa şi suportul companiei a fost esenţială pentru implimentarea părţii de comunicare, telefonie GPRS şi transmisiune de date a proiectului, Moldcell fiind un sponsor exclusiv al Tourist Informator.

Primăria Municipiului Chişinău

Parteneriatul nostru cu administraţia publică locală este un element important în implimentarea proiectului, caracterul deschis spre proiecte moderne cu caracter social şi public a facilitat instalarea primului chioşc de informare turistică chiar în imediata apropiere a sediului Primăriei Generale, dar şi a contribuit la eliminarea unor bariere cu caracter tehnic, cum ar fi conectarea la energia electrica. Credem că caracterul constructiv al acestui parteneriat va fi dezvoltat şi mai departe.

Academia de Ştiinţe a Moldovei

Academia de Ştiinte a Moldovei (A.S.M.) reprezintă unica instituţie publică de interes naţional în sfera ştiinţei şi inovării, este coordonator plenipotenţiar al activităţii ştiinţifice şi de inovare - în calitate de cel mai înalt for ştiintific al ţării - consultant ştiinţific al autorităţilor publice ale Republicii Moldova. Parteneriatul cu ASM prevede facilitarea implimentării unui sistem video care permite utilizatorilor să urmărească în timp real imagini din centrul Chişinăului despre starea vremii sau a traficului rutier.

Enjoy Travel Agenție de turism

Vă stăm la dispoziţie cu un personal calificat şi cu o experienţă în domeniu de peste 12 ani. Agenţia noastră vă oferă posibilitatea de a vă personaliza un sejur, vacanţă, tabără şcolară, eveniment în funcţie de bugetul stabilit de Dvs. , asigurând informare turistică şi consultanţă în alegerea variantelor ideale pentru o vacanţă de vis.