Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
Parteneri media

Compania noastră se bucură de parteneriate stabile şi de durată care au pus bazele implimentării proiectului Tourist Informator în Moldova, cu parteneri care cred în necesitatea extinderii acestuia, care împărtăsesc valori şi viziuni comune pentru care echipa noastră le este profund recunoscătoare.

Radio Ploaia de argint

      Baza difuzării postului de radio „Ploaia de Argint” constituie cea mai buna muzică a ultimilor ani, disco anilor 70 şi 80, ultimele hit-uri, de altfel şi „descoperirile” muzicale. Postul de radio este cunoscut datorită acţiunilor sale excentrice. Spre exemplu, baza este premiul anual „Serebrenaia Kalosha” „pentru cele mai suspecte performanţe în show-bizz”.

Unimedia

      UNIMEDIA este primul ziar continuu din Moldova, editat în exclusivitate pe internet şi actualizat 24 de ore din 24. Lansat în anul 2005 sub numele de uni.md a devenit, în scurt timp, lider între publicaţiile de informatie de pe web-ul din Moldova.

      In octombrie 2006, ne-am asumat o noua identitate: UNIMEDIA.md - platformă multimedia de informare în timp real, cu cele mai tari ştiri, obţinute din surse credibile şi verificabile.

      Materialele jurnalistice sunt difuzate in format text, audio, video şi foto. Un motor de căutare avansată oferă acces gratuit la o arhiva de ştiri. Comentariile, un serviciu de NewsLetter profesionist, cu difuzare zilnică, întregesc oferta editorială a site-ului.

Moldova.org

      Moldova.org este un portal independent (neguvernamental si apolitic), unul din cele mai populare pagini web cu informatie si stiri despre Republica Moldova. In cadrul concursului national WebTop, Moldova.org a fost votata drept cea mai populara pagina web in Republica Moldova si locul trei din categoria mass media in 2005, acordandui-se Premiul de gradul 2 la categoria "Moldova virtuala" in 2006 si 2007.

      De-a lungul anilor, Moldova.org si-a capatat imaginea unei pagini web interesante si una dintre principalele surse de informare privind evolutiile politice, economice si sociale din Republica Moldova si din regiune pentru multi utilizatori de Internet din lume. Atuul Moldova.org este ca are statut de organ mass media independent, institutiile statale din Republica Moldova sau alte state neavand posibilitatea sa influenteze politica editoriala a portalului.