Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazari Gastronomie Servicii Timp liber, Distractie Informatii utile Multimedia/Webcam Harta orasului Cautare rapida
Baile 1 Mai
Zone de agrement
Judetul Bihor,
Com. Sanmartin
  0766 713 637
  infobaile1mai@Gmail.com
  www.turismbaile1mai.com/

Prezentare generala

Bile 1 Mai

Atracia staiunii Bile 1 Mai, a crui sistem de cazare poate fi încadrat atât la turism rural cât i la agroturism, este în principal apa cald (32 de grade celsius) care este folosit atât în bazele de tratament pentru tratarea bolilor reumatice, cât i în cele dou tranduri.

trandul "Venus" cu o capacitate foarte mare, de câteva mii de locuri i cu multe bazine din care unul olimpic i unul cu trambuline pentru srituri. "trandul cu valuri" cu o capacitate mai mic de locuri dar care are o atracie deosebit datorit valurilor care sunt produse în apa din bazin. În ambele tranduri vei putea gsi chiocuri i terase bine aprovizionate cu produse culinare proaspete, produse de patiserie, îngheat i o gam foarte variat de sucuri, rcoritoare i bere de toate felurile.

Tot în staiunea Bile 1 Mai vei putea vedea "Lacul cu nuferi" unde crete o floare unic în România, este protejat prin lege i considerat o rezervaie natural. Aceast floare nu a fost iniial în lacul staiunii i se presupune c seminele au fost aduse aici de psrile cltoare, cu muli ani în urm i s-au dezvoltat datorit apei termale. Floarea de nufr este originar din apele Nilului.

La o distan de 2 km, staiunea Bile Felix poate fi vizitat atât pe jos cât i cu maina.