Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazari Gastronomie Servicii Timp liber, Distractie Informatii utile Multimedia/Webcam Harta orasului Cautare rapida
Spitalul Clinic Municipal „Dr.Gavril Curteanu”
Sanatate
Oradea,
Str. C. Coposu nr. 12
  0259 442 687
  spitalcopiioradea@gmail.com
  www.sccor.go.ro

Prezentare generala

Prezentare generala


Spitalul Clinic de Copii Oradea
a fost construit între anii 1965 - 1969 fiind amplasat în Zona de Vest a municipiului Oradea. A fost dat în folosinta în luna mai 1969.

Cladirea este un monobloc articulat în forma literei T, compus din corpul A dispus pe 10 nivele si corpul B dispus pe 5 nivele. În corpul A se gasesc spatiile de spitalizare, serviciile tehnice si cele administrative. În corpul B, la ultimul nivel se gasesc sectia de anestezie-terapie intensiva si blocul operator iar la nivelele I, II, si III sunt amplasate serviciile de radiologie, laborator, explorari functionale, fiziokinetoterapie si gimnastica medicala care deservesc atât spitalul cât si ambulatorul. La extremitatea corpului B se afla cabinetele de specialitate ale ambulatorului spitalului.


Spitalul deserveste, în principal, populatia judetului Bihor. Spitalul asigura spitalizarea copiilor începând de la nastere pâna la vârsta de 18 ani, cu orice afectiune medicala sau chirurgicala.


Din anul 1994, spitalul a capatat statutul de Spital Clinic, integrând Oradea în rândul traditionalelor centre medicale universitare, iar începând cu 20.11.2007 denumirea oficiala este  : Spitalul Clinic Municipal „Dr.Gavril Curteanu” Oradea.