Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazari Gastronomie Servicii Timp liber, Distractie Informatii utile Multimedia/Webcam Harta orasului Cautare rapida
Restaurant Hunguest Hotel Fenyo
Restaurant
 
Hunguest Hotel Fenyo Etterem
Miercurea Ciuc,
Str. N. Balcescu 11
  0266 311 493
  reserve@hunguest-fenyo.ro
  www.hunguest-fenyo.ro

Prezentare generala

Prezentare generala

Salonul Melissa

Restaurantul nostru se deosebeste prin combinatia  ideala intre bucataria internationala si cea traditionala. La noi confortul si traditia, distractia si mesele de afaceri gasesc un teren proprice pentru a se desfasura in cele mai bune conditii. Salonul Melissa este locul unde se serveste atat micul dejun bufet cat si comenzile a la carte. Meniul va pune la dispozitie preparate din bucataria internationala, ungureasca sau autohtona. Pentru gurmanzi bucataria va sta la dispozitie cu diferite specialitati.

Daphne Cafe

Situat in lobby-ul hotelului, cu o capacitate de 40 locuri barul va sta la dispozitie cu un bogat sortiment de bauturi, cocteiluri, specialitati de cafea si prajituri. Sporovaiala prieteneasca, discutiile de afaceri, toate decurg aici in cel mai firesc mod.

Intruniri de familie, banchete

Pentru diverse evenimente de familie, ocazii speciale, va stau la dispozitie atat salonul Melissa cat si Salvia. Pentru alcatuirea meniului, planificarea bufetului, va sta la dispozitie personalul calificat al restaurantului. Va  asiguram si amenajarea salii, huse pentru scaune, baloane, aranjamente florale.

 
Prezentare generala Acces la unitate Slide show Pagina de web Rezervă online