Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazari Gastronomie Servicii Timp liber, Distractie Informatii utile Multimedia/Webcam Harta orasului Cautare rapida
Cofetaria Marien
Cofetarie, ceainarie, cafenea
SC MARIEN PRESSZO SRL
Miercurea Ciuc,
Str. Petofi Sandor nr. 34
  0266 371 866
  bellavita@marien.ro
  

Prezentare generala

Prezentare general

 

Cofetria noastr, cea mai veche cofetrie din ora, a fost una dintre primele companii înfiinate dup revoluie. În anii urmtori a fost reînnoita în continuare, astfel am reuit s-i oferim o atmosfer plcut i relaxant de azi. Printre dulciurile pe care le pregtim în laboratorul nostru vei gsi dulciuri tradiionale cât i prjituri speciale. Îngheata noastr este pregtita cu adugarea unor produse cu totul naturale. În cofetria noastr vei gsi întotdeauna diferite tipuri de prjituri pregtite în ziua respectiv, i putei s cumprai i torturi întregi special preparate. Pentru evenimente speciale pregtim torturi, prjituri dulci i srate, torturi cu forme i gusturi diferite.

 

Putei veni cu familia, copii, sau prieteni, pentru a v relaxa dup coal sau venind de la locul de munca, putei s v odihnii în timp ce facei cumprturi, sau putei avea aici întâlniri in timp ce savurai cafeaua i prjiturile noastre astfel încât acestea vor deveni ocazii speciale pentru ca noi v oferim întotdeauna produse i servicii de calitate, precum i o atmosfer plcuta. 
Oferta noastr este lrgit prin picturile lui Zoltan Nagy care sunt expuse în incinta cofetriei i pot fi cumprate de la noi.

 

V ateptm cu drag!

Prezentare generala Acces la unitate Prajituri I Prajituri II Prajituri III Rezervă online