Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazari Gastronomie Servicii Timp liber, Distractie Evenimente Info transport Informatii utile Multimedia/Webcam Harta orasului Cautare rapida
Sun Plaza
Cumparaturi
EMCT ROMANIA
Bucuresti,
Sector 4
Calea Vacaresti
  021 233 17 40
  contact@sunplaza.ro
  www.sunplaza.ro

Prezentare generala

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza reprezinta ultima generatie de centre comerciale, avand o arhitectura avangardista proiectata de Chapman Taylor. Este un centru care se poate incadra la fel de bine la Madrid, in peisajul parizian sau londonez.
Inca de la intrare vizitatorul va avea o senzatie diferita, pentru ca aceasta reconstruieste in termeni moderni arhitectura unui amfiteatru. Acest spatiu va fi destinat organizarii de concerte sau chiar proiectiilor de filme. Designul interior al centrului are la baza elementele fundamentale ale vietii: apa, pamantul si lumina soarelui, fiecare dintre cele trei atriumuri sugerand prin design si culori aceste trei elemente" spune Michael Richard, Director General EMCT.

Situat la intersectia a patru artere importante (Calea Vacaresti, Soseaua Oltenitei, Soseaua Berceni si str. Vasile Nitu), noul centru comercial se adreseaza celor peste 570.000 de locuitori aflati in zona. Sun Plaza este accesibil prin cele peste 20 de mijloace de transport comun, dar si prin reteaua de transport subteran. Centrul comercial va fi legat direct de statia de metrou Piata Sudului, printr-un pasaj conector, fiind primul centru comercial din Bucuresti care ofera acest avantaj. Construit din fonduri 100% private, pasajul subteran va contribui la fluidizarea fluxului de pietoni din zona Piata Sudului.