Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazari Gastronomie Servicii Timp liber, Distractie Evenimente Info transport Informatii utile Multimedia/Webcam Harta orasului Cautare rapida
Count Dracula Club
Restaurant
 
SC ROMANTIC HOTELS SRL
Bucuresti,
Sector 5,
Splaiul Independentei nr. 8A
  021 31 21 353
  clubconteledracula@yahoo.com
  www.count-dracula.ro

Prezentare generala

Prezentare generala


Bine ai venit in casa mea! Intra liber si nesilit de nimeni.............

 

Medieval Room

 

Aceasta incapere  te intoarce in timp cu 500 ani in istoria familiei Draculestilor, o mostenire de care Contele este foarte mandru.

 

Transilvanian Room

 

Castelul Contelui din Pasul Bargaului se afla intr-un colt al Transilvaniei. Salonul recreeaza in detaliu atmosfera acestei vechi provincii a Romaniei care a inspirat o multime de  basme cu vrajitoare si castele bantuite!. Aici scaunele sunt scluptate manual, tacamurile sunt din vestita Ceramica de Corund, tavanele au tigla de lemn, peretii decorati  cu olarie, obiecte de ceramica, haine de vrajitoare si masti rituale, toate avand rolul de a transpune oaspetele in atmosfera acelor vremuri din timpul vietii contelui.

 

Hunting Room

 

O alta incapere  a faimosului club este si salonul vanatoresc. Aici gasim  o bogata colectie de trofee adunata de prin partile ce împrejmuiesc Castelul. Blana unui lup, a unei pisici salbatice, a unui mistret, a unui urs carpatin, sunt trofee conservate de vanatorul Contelui, fiecare in parte brodand peretii, alaturi de trofeul suprem: capul unui cerb regal.


Aceasta este colectia unui om care a trait si vanat in zona Trecatoarei Bargaului unde isi avea castelul Contele Dracula. Ce altceva s-ar potrivi mai bine acestei atmosfere decat mese cioplite din lemn masiv si scaune acoperite cu huse din lana neagra?

 

The Celler

 

Din Biblioteca, coridorul ne conduce catre barul principal „Pivnita; unde in rafturi zidite de caramida isi desavarseste  gustul colectia de vinuri vechi a Contelui.

 

The Library

 

Pe o scara ingusta ai carei  pereti sunt  impanziti de fotografii din filmul care a inspirat localul, coboram la demisolul cladirii unde gasim atmosfera Londrei secolului XIX – un adevarat London Pub – acesta fiind locul unde contele a intalnit-o pe Mina, adevarata sa dragoste.


La acest nivel se gaseste un coridor numit „Biblioteca”, cu informatii despre Bucuresti, de foarte mare folos Contelui in calatoriile sale.

 

The Alchemical  Bar

 

Transfuzia, Cercul de Foc, Borgo Pass Special … Loc de experimente exotice, imbie la experimentarea unei game variate de cocktail-uri ciudate pe langa  bauturile uzuale!

 

The Chapel

 

In spatele unei usi secrete este Capela unde pe langa mese si scaune gasesti si o cutie cu pamant  din Transilvania, adus din criptele Contelui Dracula.  Acesta este locul de odihna de peste zi a temutului Dracula.

 

Prezentare generala Acces la unitate Slide show Pagina de web Rezervă online