Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazari Gastronomie Servicii Timp liber, Distractie Evenimente Info transport Informatii utile Multimedia/Webcam Harta orasului Cautare rapida
Hotel Hello
Hotel
  
CONTINENTAL HOTELS SA
Bucuresti,
Sector 1,
Calea Grivitei nr. 143
  0372 716 464
  reservation@hellohotels.ro
  www.hellohotels.ro

Prezentare generala

Oferta de cazare la Hello Hotels din Bucuresti

Hello Hotels este un hotel de 2 stele corect  proiectat, construit si dotat pentru a raspunde cerintelor oricarui client destinat acestui brand.

Cele 150 de camere ale hotelului  se desfaoara pe 7 nivele si mezanin, astfel: 

  • 126 camere duble - din care 78 au pat cu extensie dimensiunea  160 x 90 cm;
  • 9 camere twin/matrimoniale cu dimensiunea patului de 200 x 200 cm toate aceste camere au si pat suplimentar;
  • 3 camere pentru persoane cu handicap locomotor, cu pat matrimonial situate la etajele 2, 3 si 4;
  • 12 camere confort - au un hol de primire, dotat cu canapea, masuta si scaun.

Culorile brandului, rosu si gri argintiu si simbolul manusei se regasesc in tot hotelul (mocheta, mobilier, placute indicatoare, accesorii). Inca de la intrare,  receptia te intampina intr-o atmosfera calda si prietenoasa, desfaurand elementele brandului atat in dotari cat si in tinuta personalului.

 

Hello Hotels este prevazut cu spalatorie proprie, asigurand astfel la timp si in siguranta lenjeria si prosoapele curate pentru camerele din dotare.


La parter oaspetele Hello isi poate asigura doza zilnica de energie, avand multiple posibilitati sa isi aleaga din meniul variat al cafenelei Tekaffe: specialitati de ceai si cafea, atat calde cat si reci, gustari (sandwichuri  sau salate), produse delicioase de cofetarie si patiserie, bauturi nealcoolice sau long drinks, bere, vin.

Tot in Tekaffe, beneficia si de produse de cofetarie si patiserie traditionale la pachet produse în laboratorul propriu, pe care le puteti savura împreuna cu familia sau prietenii.

Hotelul mai dispune de camera special amenajata pentru pastrarea si depozitarea bagajelor. In camere exista aer conditionat cu control individual. Accesul la internet este wireless in zona receptiei si a Tekaffe-ului si cu conectare la priza prin cablu in fiecare camere. Cele 10 canale TV pot fi vizionate pe ecranul unui televizor LSD, pe primul canal la dsechiderea TV se deruleaza spotul Hello Hotels sub forma unui guest directory, ce prezinta principalele informatii despre hotel.

Simplu, prietenos, confortabil, accesibil!


Politica tarifara este deasemenea accesibila - cu  55 Euro in timpul saptamanii si  45 Euro in weekend, oaspetele venit in interes personal sau de afaceri poate beneficia de serviciile noastre, la acelasi pret indiferent ca in camera se cazeaza o singura persoana sau 2 persoane. Daca vine impreuna cu familia poate beneficia de un loc suplimentar in camerele dotate cu pat suplimentar sau in camerele confort.

Micul dejun la valoarea de 5 Euro,  este consistent si se serveste intr-un mod accesibil în ambianta placuta a cafenelei Tekaffe. Micul dejun este optional.

Dotări

Grupuri cu pana la 30 de persoane
Safe
Locuri amenajate pentru nefumatori
Televiziune prin cablu
Dus
Aparate de clima
Transport in localitate
Incapere pentru micul dejun
Loc de parcare pentru autobuse
Loc separat pentru TV
Paturi duble
Alarma fum
Deschis tot anul
Bar
Loc de parcare pentru autoturisme
Lift

Modalităţi de plată

-Numerar
-EC-Cash/ Maestro
-Visa
-American Express
Prezentare generala Acces la unitate Slide show Pagina de web Rezervă online