Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazari Gastronomie Servicii Timp liber, Distractie Evenimente Multimedia/Webcam Harta orasului Informatii utile Cautare rapida
Hypermarket Real
Cumparaturi
Metro Group
Brasov,
Caramidariei-Bazaltului nr. 2
  0368 443 100
  info.brasov@real-hypermarket.ro
  www.real-hypermarket.ro

Prezentare generala

Prezentare generala

Varietate si prospetime

In sectorul produselor alimentare un accent deosebit se pune pe calitate si prospetime. Fie ca e vorba de fructe si legume, fie ca e vorba de carne, mezeluri, peste, branzeturi sau gama larga de produse lactate si de panificatie, Real - pune zilnic la dispozitia clientilor sai o oferta de marfuri proaspete din toata lumea, precum si din regiune, in functie de anotimp.

In fiecare zi se prelucreaza si prepara sute de produse proaspete in fiecare magazin Real. Painea si alte produse de panificatie de exemplu sunt coapte pe parcursul zilei chiar in hipermarketul Real.

Pentru asigurarea calitatii ridicate a produselor proaspete, multi dintre angajatii din Romania au fost instruiti in tari ca Polonia, Rusia si Germania.

Calitatea de top - la preturi accesibile


Segmentul nealimentar convinge cumparatorii prin concepte inovative de sortimente.
Acestia vor gasi tot ce le este necesar pentru nevoile cotidiene, intr-un singur magazin.

Real - dispune de o gama larga de produse, un sortiment variat, orientat catre familie la preturi favorabile: calitate la preturi accesibile. Tot pe acest segment se pot gasi o gama larga de produse electronice si electrocasnice, carti si muzica, precum si bunuri de larg consum, articole de sport, jocuri si articole pentru timpul liber, textile si incaltaminte, etc

 

Zona de Galerie pozitionata  in fata hipermarketului Real - ofera clientilor o serie de alternative la cumparaturi, suplimentand in acest mod propriul nostru portofoliu de produse. Acesta este de altfel motivul pentru care hipermarketurile real,- prezinta o atractivitate unica. Galeria comerciala eleganta, ambientul placut, existenta spatiilor  largi de parcare,  diversele servicii oferite clientilor fac din Real - hypermarket un centru comercial de succes.