Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazari Gastronomie Servicii Timp liber, Distractie Evenimente Multimedia/Webcam Harta orasului Informatii utile Cautare rapida
Restaurant-Terasa "Sirul Vamii"
Restaurant
 
SC SELDAS SRL
Brasov,
Str. Muresenilor nr. 18
  0268 477 725
  office@sirulvamii.ro
  www.sirulvamii.ro

Prezentare generala

Prezentare general

Restaurantul IRUL VMII are o capacitate de 100 de persoane, 21 de mese dispuse astfel: 5 mese de 2 persoane, 10 mese de 4 persoane, 2 mese de 6 persoane, 2 mese de 8 persoane, 1 mas de 10 persoane, 1 mas de 12 persoane.

Locurile sunt dispuse la balcon i la parter.

Incinta localului este deservit de un personal calificat i amabil, parterul i balconul este în atenia a 5-6 oameni (sau 8 în funcie de gradul de ocupare). Personalul care deservete la mese sunt vorbitori de limbi strine. Restaurantul este deschis între orele 12.00 pân la ora 24.00 zilnic, duminica fiind închis.

Seara de la ora 20.00, programul muzical este întreinut cu acompaniament de pian, interpretat de Maestrul Radu Odesteanu, iar în rest, ambiana slii este întreinut de muzica "Ever Green", muzic de calitate ce poate fi ascultat de toate categoriile de vârst. Muzica bun, ambiana select i de calitate îi creeaz o imagine de stil i calitate ce nu o poi gsi în alte locuri. Astfel c cel care a venit o dat nu va ezita s revin, nostalgia acestui local lsând un gust plcut al momentelor petrecute în acest loc.

Buctria restaurantului v ofer spre alegere 150 de preparate culinare din buctria româneasc i internaional, sau pot fi comandate meniuri speciale dup gustul fiecruia. Peste 35 de tipuri de gustri; 15 feluri de preparate cu paste (mâncruri specifice italieneti); 15 feluri de ciorbe i supe; peste 57 preparate de baz; 23 de feluri de desert.

Barul din incinta restaurantului poate satisface cele mai rafinate gusturi.  Peste 100 de feluri de buturi ateapt s fie degustate, 23 de feluri de whiskey, iar deliciul "casei" este alctuit din cele mai bune vinuri din podgoriile României.      

 
Prezentare generala Acces la unitate Slide show Pagina de web Rezervă online