Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazari Gastronomie Servicii Timp liber, Distractie Evenimente Multimedia/Webcam Harta orasului Informatii utile Cautare rapida
Restaurant Sergiana
Restaurant
 
SC SERGIANA PRODIMPEX SRL
Brasov,
Str. Muresenilor nr. 27
  0268 419 775
  marketing@sergianagrup.ro
  sergianagrup.ro

Prezentare generala

 Prezentare generala

Domnule draga, afla ca mare cinste si bucurie ne-ai facut cand ne-ai bagat in seama. Si mai afla ca si noi te-om cinsti de esti numa unu, ori cu muierea, ori cu cine te-ai aflat si te-ai inteles. Ca asta-i rostu nost. Sa ne grijim de toate ca sa te inbucuri c-ai sezut  in locanta noasta. Ca altminteri nu-i pomeneala sa te intorni s-altdat.

Si sa mai sti, domnule draga, ca noi te-om astepta in toata ziua cu bucate alese, grijit tocmite, bere rece nemtasca si vinuri de soi, de pe la noi, ca sa-ti tihneasca si sa te aline la casa sufletului!

Dar ia aminte ! Lasa necazurile si nevoile la usa, nu te aseza cu stresu la masa ca nu ti-a umbla bine! Vinu si bucatele, de le-i ajuta c-o palinca s-o snoava ticluita, or face traba mai buna. S-apoi sa dea Domnul sarbatoare-n toata zaua si doar una de lucru, dara s-atunci sa fie praznic si voie buna.

No, asta-i Purcede dara si aleje, ca ai de unde. Sa ai pohta, domnule draga, si fii incredintat cu La Sergiana, in chimnita racoroasa, toate-s bune si gustoase!

 
Prezentare generala Acces la unitate Slide show Pagina de web Rezervă online