Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazări Gastronomie Servicii Timp liber, Distracţie Evenimente Info Chişinău Multimedia/Livecam Harta oraşului
Aventura Parc
Aventura Parc
Chisinau, str. Ghioceilor, 1
  +(373 22) 71 99 65
  info@aventuraparc.md
  www.aventuraparc.md

Prezentare generala

Aventura Parc - este locul de odihna preferat al cetatenilor si unul dintre cele mai vizitate locuri din capitala.  Parcul Distractiv pentru intreaga familie este situat in parcul orasului «Valea Morilor». Aici intotdeauna puteti petrece bine timpul vizitind atractiile unice de acest gen din Republica Moldova. De asemenea va puteti relaxa intr-o cafenea confortabila.

Aventura Parc si-a inceput activitatea la 1 iunie 1998. In acest timp, parcul nostru au vizitat de aproape 4 milioane de oameni, dintre care multi au devenit vizitatori fideli. Suprafata a parcului (mai mult de 4 ha) a permis sa plaseze aici atractii pentru orice gust si toate virstele: de la adulti si adolescenti, copiii de virsta scolara, precum si pentru copii mici.

In functie de gradul sau de unicitate, Aventura Parc nu poate fi comparata cu oricare dintre locurile de odihnă a capitalei. Parcul ocupa un loc special in domeniul de divertisment. Atractiile moderne Aventura Parc nu au analogii in Moldova, toate sunt de productie germana si italiana, fiecare fiind echipat cu mai multe grade de protectie. Aventura Parc deschide sezonul de divertisment, in primavara timpurie, care continua pina in noiembrie. Cea mai activa perioada este din mai pina in noiembrie, cind vremea frumoasa este cea mai potrivita pentru activitati recreative si de divertisment.

In AVENTURA PARC puteti sa va relaxati si Dumneavoastră, lasind copiii vostri in grija operatorilor nostri de incredere. Duminica, de la ora 12:00, in Aventura Parc va asteapta clovnul Magelino, care va inveseli nu numai copiii, ci si adulti. In Parc intotdeauna activeaza un fotograf. Fotografiile de inalta calitate in citeva minute va vor reaminti de senzatiile neobisnuite si momentele placute petrecute impreuna.

Pe teritoriul AVENTURA PARC este amplasat restaurantul «Fregat» cu terasa pe malul lacului. Localul se mindreste cu diversitatea mincarurilor preparate care fac parte din bucataria europeana si nationala. Cunoscatorii de bucate preparate la gratar se pot relaxa pe terasa "Bungalou" la racoare, sub acoperisul de stuf. Un alt local din preajma Aventura Parc este Café Break - ce poate fi mai bun decit un «Fast Food» gustos, meniul clasic de fast-food cu o mare selectie de burgeri, Snake, cocktail-uri, bauturi racoritoare si bere, situat linga atractia Break Dance.

Si inca o data despre siguranta. Instructorii cu experienta monitorizeaza activitatea atractiilor in conformitate cu reglementarile de siguranta. Toate atractiile sunt examinate tehnic in fiecare saptamina, si sunt  supuse unor inspectii periodice de catre producatorii germani si italiani. Pe teritoriul parcului opereaza posturi de prim-ajutor. Odihna linistita - este responsabilitatea securitatii profesionale.

Lista de atractii pe teritoriul «Aventura Parc»

Atractii pentru adulti si copii in virsta de la 12 ani:

1. Break Dance - 20 lei

2. Bumper Cars - 20 lei

3. Carting - 30 lei

4. Quattrocicle - 30 lei

Atractii pentru copii:

5.    Trambulina - grila – 10 lei
6.    Electromobile – 10 lei
7.    Junior Bamper Cars – 15 lei
8.    Fantasy Ride – 10 lei
9.    Locomotiva – 10 lei
10.  Albinuta Maya – 10 lei
11.  Aparate de joc pentru copii - de la 5 lei pentru cip

Tir:

12.  Tir Multimedia – 2 lei o tragere
13.  (Robin Hood) – 2 lei o tragere
14.  Paintball tir – 2 lei o tragere
15.  Darts – 10 lei