Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazări Gastronomie Servicii Timp liber, Distracţie Evenimente Info Chişinău Multimedia/Livecam Harta oraşului
Informator Turistic Moldova
Turism
Informator SRL
Chisinau, Stefan cel Mare 83
Linga primaria Chisinau
  022927724
  info@informator.md
  www.informator.md

Prezentare generala

Principalele activităţi a INFORMATOR SRL sunt promovarea şi dezvoltarea publicităţii, a soluţiilor touch-screen de ultimă generaţie, a turismului, serviciilor existente pe piaţă. În concordanţă cu evoluţia continuă a mijloacelor de informare, menite să creeze clienţilor comodităţi de acces la informaţie, compania noastră se axează pe implimentarea soluţiilor novatoare şi de ultimă generaţie.

Fondată în anul 2009 compania noastră se plasează pe poziţia de leader în Republica Moldova în dezvoltarea soluţiilor “Digital Signage”. Acestea presupun difuzarea conţinutului media în formă digitală, a publicităţii şi a sistemelor de informaţii, fiind orientate în special către focus grupuri cum ar fi aeroporturi, gări, staţii de autobuz, hoteluri, lanţuri de restaurante, farmacii, benzinarii, muzee etc, sau oricare altele menite să ofere informare comodă şi accesibilă.

Filozofia firmei noastre presupune oferirea unor servicii de calitate superioară pentru persoanele care doresc să se informeze pe calea cea mai simplă, cea mai accesibilă şi să îşi promoveze produsul la nivel tehnologizat. Dorim să ne consolidăm poziţia pe piaţă mărind avantajele oferite clienţilor noştri în mod spectaculos şi constant.

Credem în:

  • competitivitate tehnologică  
  • dezvoltarea turismului naţional şi regional
  • diversificarea pieţei informaţionale
  • parteneriate locale şi internaţionale
  • viziuni deschise