Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazări Gastronomie Servicii Timp liber, Distracţie Evenimente Info Chişinău Multimedia/Livecam Harta oraşului
IM "MOLDCELL" SA
IM "MOLDCELL" SA
Chisinau, str. Belgrad, 3, MD-2060
  444 (mobil), 444 444 (fix)
  info@moldcell.md
  www.moldcell.md

Prezentare generala

MOLDCELL – operator dinamic in domeniul telefoniei GSM in Republica Moldova, fondat in aprilie 2000, ce face parte din unul dintre cele mai avansate grupuri de telecomunicatii mobile din lume – TeliaSonera.

MOLDCELL este primul operator in Moldova care a inceput sa ofere servicii precum mesaje scurte (SMS), Roaming pentru serviciul Prepaid, taxarea la secunda, WAP/Internet Access, GPRS si EDGE.

La 1 octombrie 2008, MOLDCELL confirma inca o data statutul de "cel mai dinamic si inovativ operator GSM" si  lanseaza tehnologia 3.5G, care permite o imbunatatire esentiala a transmisiunii de date si deschide o noua viziune asupra comunicarii si serviciilor Internet.

Infrastructura si echipamentul high tech, personalul calificat, experienta si suportul actionarilor contribuie la aceea ca MOLDCELL sa ofere servicii calitative corespunzatoare fiecarui segment de piata.

MOLDCELL isi deserveste clientii prin intermediul unor vaste puncte de vanzari pe intreg teritoriul republicii si este aproape de clientii sai in orice punct al Moldovei.

MOLDCELL. O lume noua a comunicarii!