Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazări Gastronomie Servicii Timp liber, Distracţie Evenimente Info Chişinău Multimedia/Livecam Harta oraşului
AUTOrent închirieri auto în Moldova
Chisinau, str. Socoleni 31
  
  
  

Prezentare generala

 Oferim servicii profesionale de închirieri mașini la prețuri convenabile. Prețurile noastre includ asigurările full CASCO pentru rent a car, TVA, taxele preluare/predare mașină în limitele orașului Chișinău, kilometraj nelimitat. De asemenea, puteți inchiria o mașină echipată cu: scaun de copil, sistem de navigație - GPS, alte accesorii la cerere. 

 
Oferim mașini spre închiriere atât pe termen lung cât și pe termen scurt. În caz dacă nu posedați un carnet de conducere, vă oferim mașini cu șofer. Mașinile oferite spre închiriere satisfac toate cerințele și gusturile. Pentru a fi siguri ca vă veți simți confortabil, am selectat automobile cu dotări moderne cum ar fi: aer condiționat, radio, sistem audio. Serviciile AUTOrent vă garantează un standard ridicat de calitate şi suport excelent. 
 
Toate masinile AUTOrent sunt dotate cu aer conditionat si cu ultimele sisteme de securitate pentru a va asigura confortul si siguranta de care aveti nevoie. Cu ajutorul unei masini de inchiriat de la AUTOrent problemele dumneavoastra de deplasare in Chisinau si in tara se pot rezolva usor si rapid.