Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazări Gastronomie Servicii Timp liber, Distracţie Evenimente Info Chişinău Multimedia/Livecam Harta oraşului
Restaurant Bier Platz
Bier Platz Moldova
Chisinau, str. M. Eminescu 55
  (022) 229163
  marketing@bierplatz.md
  www.bierplatz.md

Prezentare generala

Dacă Vă întrebaţi unde puteţi să găsiţi acel loc unic şi comfortabil pentru a vă odihni impreună cu prietenii şi să savuraţi cea mai gustoasă bere din Chişinău, să gustaţi apetisanţii cîrnaţi bavarezi sau raci sau oricare alta specialitate germană, ba chiar mai mult să vă delectaţi cu bucate din bucataria europeană, alegeţi  restaurantul-berărie Bier Platz – o atmosferă spirituală specială care te captivează, incît uiţi de noţiunea de spaţiu şi timp. Ambianţa caldă a restaurantului te face să simţi că aparţii clubului select al gurmanzilor de bere. Oaspeţii nostri devin experţi ai berii, purtători ai culturii berii şi ai tainelor acesteia.

Arhicunoscutul club al impătimiţilor de bere Bier Platz – e mai mult decît o berărie, e locul unde poţi stabili o întîlnire de afaceri şi poţi lua prînzul cu partenerii tăi,  unde fanii fotbalului se întîlnesc la ora meciului şi trăiesc emoţiile impreună în faţa ecranului mare pe care îşi pot vedea favoriţii, unde poţi da petreceri nebune pentru prieteni, unde îţi poţi organiza ziua de naştere şi primi un cadou minunat din partea casei – un discount plăcut, unde poţi face o petrecere corporativă, bal de absolvire şi chiar o nunta de neuitat, originală.

Bier Platz e locul unde fanteziile tale nu vor fi limitate de  nici un dress-code şi de limitele localului.

Bier Platz este  sărbătoarea continuă a berii în spaţiul german, în care veţi gasi fantane, orchestre de stradă  cîntînd live, cu ferestrele caselor larg deschise şi oamenii odihnindu-se  pe băncile din oraş. De pe străzile oraşului veţi accede în sala BRUDERSCHAFT creată în stilul sălilor de oaspeţi  a castelelor  din sec XVIII unde puteţi să vă asezaţi pe canapelele moi în faţa şemineului.

Cei care nu au reusşit să viziteze restaurantul nostru vor afla că sălile în acest local imita piaţa muncheneză în timpul tradiţionalului festival nemţesc  Oktoberfest. O parte a meselor este acoperită  de bolţi arcuite  restul fiind  aşezate sub corturi stilizate. Designul interior este format în mod democratic, care este exprimat în abundenţa pieselor din lemn, indiferent dacă este vorba despre confortabilile bănci sau grinzi, detaliile din fier forjat din interior sau candelabre lucioase atîrnînd de complicatul plafon de cupru.
Uniformele personalului sînt realizate în stilul costumelor populare germane.

Bineînţeles şi muzica aici este germană. Toate acestea vă vor ajuta să accedeţi  într-o bună şi veche Germanie. Singura diferenţă este că în restaurant nostru vizitatorii pot întotdeauna găsi ziare şi reviste absolut noi, pot  comanda orice melodie perferată  din ţări diferite, în plus, există un WiFi (cu acces gratuit la internet). Trăim într-o perioada cînd tradiţiile vechi şi noile tehnologii sunt strîns interconectate.

De asemenea, la mesele din  "Bier Platz" puteţi juca  şah, dame, cărţi, table. Cei mai activi oaspeţi îşi pot încerca puterea într-o luptă la masa de "arm wrestling" sau sa bea din partea casei un "metru de bere". Şi în conformitate cu bere, puteti comanda raci în fiecare lună în titlul  carora se conţine litera "p". 

Principalul "truc" al  localului  este , desigur, berea. Propunem un asortiment de  mai mult de 20 de branduri de bere, blonda şi bruna: "Paulaner", "Franziskaner", "Spaten", "Lowenbrau" ... În meniul cu bauturi ale restaurantului veţi găsi berea rusească Baltica, berea ucraineană Slavutich, precum şi multe alte denumiri de bere, vinuri, băuturi spirtoase şi cocktailuri. Trebuie doar să încercaţi şi vă veţi convinge. Nu contează ce ai comandat - bere, пиво, sau beer, băuturile în Bier Platz sînt la fel de proaspete şi gustoase!

Ce oferim la "bere"?

Bucătăria "Bier Platz" este europeană – adevărat că  bucatele  germane ocupa locul lor de drept, dar nu domină. Prin urmare, va fi uşor să aleagă atît "fanii" de carne cît şi iubitorii de mâncăruri uşoare - peşte sau salate clasice. Toate felurile de mâncare au gust excelent. Rulica, costiţă de proc ca la Viena, pemeţi cu usturoi, cîrnaciori de Bavaria cu cartofi praăjiţi ca acasă -  doar enumerarea acestora începe să iţi lase gura apa. Fireşte avem un meniu extins la bere unde sînt prezente şi tradiţionalele gustări: salam picant de la semi-iute la ardere, aripi de pui, carne de pui, frigărui, cheeseboard ...

"Bier Platz" vă propune  şi business lunch – uri  delicioase. Vom fi bucuroşi să vă oferim un prânz de afaceri sănătos şi gustos, alcătuit din cele mai populare feluri de mâncare de la restaurant, plătind un preţ foarte accesibil. Apropo, în fiecare zi de la 12:00 la 15:00 pentru toate ofertele de prînz din meniul principal avem o ofertă specială - discount de 20% pe toate bucatele calde.

Pe scurt, dacă sunteţi în căutarea unui loc de a mânca sănătos intr-o companie mare, a unui prânz de afaceri, sau sa petreceti alaturi  de prieteni sau pur şi simplu doriţi să rezervaţi o masă pentru a va întâlni cu persoana iubită - apelaţi la oricare din lanţul de restaurante "Bier Platz", nu veţi regreta!

 

Dotări

Specialitati de casa
Restaurant
Terasa
Locuri amenajate pentru nefumatori
Locuri amenajate pentru fumatori
Televiziune prin cablu
Bucatarie internationala
Aparate de clima
Bucatarie vegetariana
Meniu la alegere
Loc separat pentru TV
Radio
Alarma fum
Deschis tot anul
Bar
Loc de parcare pentru autoturisme
Loc de joaca pentru copii
Carte de meniu in mai multe limbi
Wirelless internet
Prezentare generala Acces la unitate Meniu Slide show Pagina de web Rezervă online