Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazări Gastronomie Servicii Timp liber, Distracţie Evenimente Info Chişinău Multimedia/Livecam Harta oraşului
Villa Natali
Hotel
   
Villa Natali
R. Moldova MD-2012, or. Chisinau, str. Sfatul Tarii, 15
  
  
  

Prezentare generala

 

Chiar dacă soseşti în Chişinău cu afaceri sau pentru o vacanţă, atunci când este vorba de odihnă şi trebuie să alegi un hotel, este posibil să-ţi doreşti o atmosferă intimă şi revigorantă. Pe scurt, ai vrea să te simţi ca acasă şi nu să fii doar un simplu oaspete?
Dorinţa ta se poate îndeplini foarte usor dacă alegi să stai la Villa Natali ***,  unul dintre hotelurile selecte din Chişinău. 

Hotelul Villa Natali *** este situat în centrul administrativ, politic al Chişinăului, aflat la mică distanţă de cele mai importante atracţii ale oraşului, muzee, zone culturale, comerciale şi de afaceri. Situat în centrul oraşului la numai 20 de minute de aeroportul internaţional, la 10 minute de Centrul Expoziţional MoldExpo, hotelul este ideal poziţionat atât pentru oamenii de afaceri, cât şi pentru turişti.

Oferim servicii personalizate tuturor oaspeţilor săi, deaceea suntem siguri că sejurul dumneavoastră se va materializa într-una dintre cele mai rafinate experienţe pe care le-aţi avut într-o capitală europeană, unde vechiul si modernul se îmbină.

Bun venit într-o atmosferă caldă şi plăcută!

Dotări

Specialitati de casa
Safe
Gradina
Terasa
Dus
Loc de parcare pentru autobuse
Radio
Alarma fum
Deschis tot anul
Balcon
Bar
Garaj
Wirelless internet
Rent a car

Modalităţi de plată

-Numerar
-Eurocard/ Mastercard
-In cont
-EC-Cash/ Maestro
-Visa
Prezentare generala Acces la unitate Slide show Rezervă online