Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazări Gastronomie Servicii Timp liber, Distracţie Evenimente Info Chişinău Multimedia/Livecam Harta oraşului
Nobil Luxury Boutique Hotel
Hotel
     
Nobil Luxury Boutique Hotel
Chisinau, 49/1 M. Eminescu street
  
  
  

Prezentare generala

Nobil Luxury Boutique Hotel - este un superb hotel de cinci stele care dispune de 27 de camere, 2 restaurante magnifice, un distins Cigars Club, o minunată terasă panoramică asupra oraşului, o sală de conferinţe, un SPA-Centru exclusiv, fitness-centru şi un salon de frumuseţe DESSANGE.
Temelia existenţială Nobil Luxury Boutique Hotel se bazează pe armonizarea confortului şi a eleganţei cu scopul creării unei ambianţe elitare, corespunzătoare statului şi standardelor Boutique Hotel-urilor Europene de clasa LUX. Candelabre de cristal, pardoseală de marmură, covoare scumpe, lemn preţios - un design inspirat din epoca clasică a luxului, perfectat cu elemente tehnice contemporane, indispensabile pentru existenţa cotidiană.

Tot mobilierul hotelului este executat la comandă specială de renumita fabrică de mobilă Francesco Molon din Italia. Nobil Luxury Boutique Hotel acordă o atenţie deosebită micilor detalii ca : gazeta zilnică, cafeaua aromată şi disponibilitatea 24 de ore pe zi de a transpune în realitate dorinţele oaspeţilor noştri, deoarece bunăstarea clienţilor este prerogativa noastră maximală.
Aşezarea unică a Nobil Luxury Boutique Hotel - în inima capitalei şi epicentrului teatral, în nemijlocită apropiere de ,,Strada Artei Naţionale'', nu departe de istorica Piaţă a Marii Adunări Naţionale şi în doar trei minute de la zona magazinelor, îl evidenţiază în infrastructura oraşului poziţionîndu-l în clasamentul favoriţilor pe prima poziţie.

SURSA:  www.nobil.md

Preţuri (cameră / zi)

Camera single 200 EURO 3592.18 MDL
Camera dubla 250 EURO 4490.22 MDL
Junior Suite 350 EURO 6286.31 MDL
Executive Suite 400 EURO 7184.36 MDL
Honeymoon Suite 500 EURO 8980.45 MDL
Camera dubla Deluxe 300 EURO 5388.27 MDL
Camera Executive 400 EURO 7184.36 MDL
Nobil Luxury Boutique Hotel dispune de 27 de camere inclusive 8 camere de categoria ,,deluxe``. Interiorul camerelor prezintă o clasică elegantă şi luxoasă, iar din majoritatea ferestrelor se deschide o privelişte fascinantă asupra oraşului.
Designul camerilor este elaborat minuţios, multilateral. Oaspeţii noştri vor aprecia cu siguranţă mobilierul exclusiv semnat de Francesco Molon, spectrul cromatic selectat cu rafinament şi tehnologiile de ultimă generaţie a fiecărei încăperi.
Deservirea impecabilă şi anturajul inedit vor transforma sejurul dnv în Nobil Luxury Boutique Hotel într-o amintire deosebit de placută. Diversitatea camerelor permite oaspeţilor să beneficieze de o cazare corespunzătoare gusturilor sale.
Preţurile în EUR se calculează automat la cursul BNM/zi
Ultima actualizare a ofertei de preţ: 2011-05-20 10:32:31
Prezentare generala Acces la unitate Slide show Pagina de web Rezervă online