Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazări Gastronomie Servicii Timp liber, Distracţie Evenimente Info Chişinău Multimedia/Livecam Harta oraşului
Hotel Bella Donna
Hotel
   
Bella Donna Hotel
Rep. Moldova, or. Chişinău, str. Bucureşti 9
  
  
  

Prezentare generala

Pentru prima data hotelul Bella Donna din Chisinau si-a deschis usile in vara anului 2008.Hotel Moldova.

Hotel Chisinau. Hotel BellaDonna cu 3 stele, hotel in chisinau este un hotel confortabil amplasat in centrul orasului Chisinau, capitala Republicii Moldova. Hotelul BellaDonna are privilegiul de a fi situat pe o strada centrala din Chisinau,la doar 10 min de la Airoport International Chisinau Pozitionarea lui faciliteaza contactul cu centrele de afaceri din Chisinau si cele de interes istoric din Moldova, aflandu-se la distante mici de ambasadele Chisinaului, banci si birouri guvernamentale centrale.

De mentionat este imediata vecinatate a hotelului BellaDonna cu gama de atractii si reteaua de transport a orasului Chisinau.

Hotel in centru Chisinau
Hotelul Bella Donna este o alegere perfecta de cazare pentru persoanele sosite in orasul Chisinau, Republica Moldova, indiferent de scopul sederii lor. Pe parcursul cazarii in Chisinau turistilor care doresc sa cunoasca cit mai multe despre Moldova, le propunem diferite excursii si rute turistice prin Chisinau si Moldova, crame moldave, manastiri si alte obiective turistice la cele mai avantajoase tarife.

In acest hotel va puteti In acest hotel va puteti simti ca acasa alegand una din cele 14 camere puse la dispozitia Dvs, fiecare din ele fiind elaborata dupa un design exclusiv elegant. Aici gasisi absolutul necesar pentru munca de birou,daca vorbim despre cazarea in moldova a oamenilor de afaceri, internet Wi-Fi, mass-media de ultima ora, masa de lucru si o ambianta placuta.

Relaxati-va in tonurile calmante in imbinatie cu lumina naturala si savurati placerea privind unul din cele 420 de canale TV sau tratati-va la cald cu o ceasca de cafea oferita de personalul hotelului.

Alegeti mondenul Alegeti modernul hotel chisinau Bella Donna situate , in centrul Chisinaului si savurati cele mai bune oferte ale hotelului nostru. Hotel Moldova .

Amabilitatea, promptitudinea, si calitatea inalta a serviciilor sunt cartea de vizita a hotelului BellaDonna din Chisinau! Hotel Moldova.

Aveti posibilitatea de a face rezervare la hotelul Bella Donna - hotel Chisinau, Moldova prin telefon, fax, e-mail sau indeplinind forma de rezervare de pe site-ul nostru. In cel mai scurt timp administratorul hotelului nostru va lua legatura cu Dvs. pentru a concretiza toate detaliile de cazare. Rezervarea serviciilor hoteliere sunt gratis. Hotel Moldova.

Va multumim pentru ca ati ales hotel Bella Donna din Chisinau.
Va asteptam!

Preţuri (cameră / zi)

Camera single 55 EURO 987.85 MDL
Camera dubla 60 EURO 1077.65 MDL
Junior Suite 80 EURO 1436.87 MDL
Camera cu Jacuzzi 70 EURO 1257.26 MDL
Vila 35 EURO 628.63 MDL
Vila 2 locuri 40 EURO 718.44 MDL
Preţurile în EUR se calculează automat la cursul BNM/zi
Ultima actualizare a ofertei de preţ: 2011-05-20 11:28:30

Modalităţi de plată

-Numerar
-Visa
-Se accepta card de credit
Prezentare generala Acces la unitate Slide show Rezervă online