Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazări Gastronomie Servicii Timp liber, Distracţie Evenimente Info Chişinău Multimedia/Livecam Harta oraşului
Hanul lui Hanganu
Hotel
Hanganu
raionul Rezina, s. Lalova
  022924429
  
  

Prezentare generala

Situata la 100 de km de capitala, in satul Lalova, în apropierea a doua dintre cele mai vizitate zone turistice ale Moldovei- Tipova si Saharna –pensiunea rurala “Hanul lui Hanganu” pare a fi solutia perfecta atunci cînd vrei sa uiti de toate grijile si problemele de zi cu zi!

Cele sapte odai si doua basti, construite si amenajate în stil traditional moldovenesc, cu lejanca, semineu si o masuta mica cu scaunele , ca în “Amintirile” lui Ion Creanga, cu covoare tesute si ulcele din lut, te fac sa uiti cîti ani ai si sã te simti ca în copilarie, cînd obisnuiai sa mergi la bunica si sa te lasi alintat. Iar meniul vine sa completeze tabloul: bucate  exclusiv din mancarea traditionala moldoveneasca, din produse alimentare proaspete, de casa, procurate de la locuitorii din Lalova- racitura, placintele la cuptor, zeama de gãina  si nu în ultimul rînd mindria hanului- sarmalutele pitice. Sa uiti de diete, sa maninci si sa nu te mai saturi! De fapt ,complexul e mult mai vast decît atit – o sala polivalenta de 120 m² ,o fîneata, 3 terase, parcare, sauna, livada, vie.

Se poate veni aici în orice anotimp, cu familia, cu prietenii sau cu colegii de serviciu, pentru odihna sau pentru distractii, de sarbatori sau în zile obisnuite. Si posibilitatile de odihna activa sunt foarte diverse. Gazdele hanului ofera toate cele necesare pentru amatorii de vînatoare si pescuit, iar cei care isi doresc putina aventura pot merge la plimbare cu barca pe Nistru sau în excursie la manastirile si cascadele de la Tîpova si Saharna cu sania, cu caruta sau cu barca cu motor. Aici este si unul dintre putinele locuri ideale pentru practicarea parapantismului. În sezonul estival, la dispozitia oaspetilor stau livada, via si prisaca. Fructele si mierea proaspata de albine pot fi degustate si, la dorinta, procurate direct de la producator. O alta alternativa pentru petrecerea timpului liber ar fi vizitarea atelierului de incondeiat oua sau participarea la programul folcloric al ansamblului local.  

Preţuri (cameră / zi)

Vila 27 EURO 484.94 MDL
Vila 2 locuri 22 EURO 395.14 MDL
Vila cu 6 locuri 50 EURO 898.04 MDL
Preţurile în EUR se calculează automat la cursul BNM/zi
Ultima actualizare a ofertei de preţ: 2011-05-21 13:57:38

Dotări

Grupuri cu pana la 30 de persoane
Specialitati de casa
Safe
Restaurant
Gradina
Terasa
Locuri amenajate pentru nefumatori
Locuri amenajate pentru fumatori
Dus
Bucatarie internationala
Transport in localitate
Bucatarie vegetariana
Incapere pentru micul dejun
Loc de parcare pentru autobuse
Frigider pentru oaspeti
Camera de joaca pentru copii
Meniu la alegere
Paturi duble
Camera pentru familie
Bufet de mic dejun
Deschis tot anul
Balcon
Bar
Grillparty
Loc de parcare pentru autoturisme
Loc special amenajat pentru copii
Trezire la cerere

Timp liber/Sport/Cultură

-Sauna
-Piscina
-Spatiu verde/ Gradina
-Sala de gimnastica
-Sala de fitness
-Muzeu
-Teren de fotbal
-Excursii
Prezentare generala Acces la unitate Slide show Rezervă online