Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Cazări Gastronomie Servicii Timp liber, Distracţie Evenimente Info Chişinău Multimedia/Livecam Harta oraşului
Delice d`Ange
Delice d`Ange
Chisinau, str. 31 August 1989, 117/2
  022241428
  
  

Prezentare generala

Din momentul deschiderii cofetăriei de tip francez "Delice D’ange", aceasta a cucerit inimele celor "îndrăgostiţi" de dulciuri. Localul nostru este mereu disponibil pentru Dvs, la noi găsiţi o atmosferă deosebită cu o "aromă" de copilărie.

Un decor din lemn, dominat de o gamă de nuanţe maro, care se asociază pur şi simplu minunat cu dulciurile prezentate la vitrină, la vederea cărora este imposibil de a rezista tentaţiei.

Îngheţată, biscuiţi, torturi, prăjituri, checuri cu ciocolată, migdale, nuci de pădure, stafide şi multe alte bunătăţi. Vă propunem şi o bunătate de "Bistro" cu un nemaipomenit Quiche-Lorrian asociat cu o largă variatate de umpluturi.

Cei mai fideli vizitatori ai cofetăriei noastre sunt copiii, pentru care am şi creat la etajul 2 o zonă aparte, dedicată micuţilor, în centrul căreia se avântă în cer un copac magic, pe crengile căruia vieţuiesc buburuzele şi gândăceii, fluturaşii şi spiriduşii, îmreună cu alţi eroi magnifici.

Copiii vor avea parte nu doar de dulciuri delicioase, dar de asemenea vor putea să se antreneze în diverse jocuri, să deseneze şi să picteze sau să realizeze figurine din ipsos. Totodată, micuţii se vor afla sub supravegherea personalului nostru calificat, care îi va ajuta să-şi petreacă timpul interesant şi distractiv.

Sărbătorirea zilelor de naştere într-o atmosferă deosebit de interesantă şi de neuitat, însoţită de muzică veselă, surprize şi cadouri. Toate doar la "Delice D’ange"!

Oferim picilor şi excursii în laboratorul magic, unde sunt coapte toate bunătăţile noastre. Ascultând o lecţie dulce, copiii vor putea concura între ei pentru proba celor mai delicioşi şi originali biscuiţi de producţie proprie. Vara micuţii se distrează la terasa pentru copii.

 

Dotări

Specialitati de casa
Restaurant
Terasa
Locuri amenajate pentru nefumatori
Locuri amenajate pentru fumatori
Aparate de clima
Scaune speciale pentru copii mici
Bucatarie vegetariana
Meniu la alegere
Alarma fum
Deschis tot anul
Bar
Loc de parcare pentru autoturisme
Loc special amenajat pentru copii
Carte de meniu in mai multe limbi
Wirelless internet

Modalităţi de plată

-Numerar
-Eurocard/ Mastercard
-Visa