Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
Despre Moldova


Hostels

Hostels

 

 

Hostelul, cunoscut şi ca hotel pentru tineret este o opţiune de cazare pentru turiştii cu buget restrâns, în general tineret, având dormitoare şi băi comune. Acestea oferă  în Moldova cazarea în dormitoare comune cu mai multe paturi simple sau paturi etajate, cu plata per pat ocupat.

De obicei hostelul este inţeles ca fiind „structura de primire turistică cu o capacitate minimă de 3 camere, garsoniere, sau apartamente dispuse pe un nivel sau pe mai multe niveluri, în spaţii amenajate, de regulă, în clădiri cu altă destinaţie iniţială decât cea de cazare turistică." 

Lista hostelurilor din Chişinău poate fi găsită în baza noastră de date care oferă posibilitatea de a rezerva un hostel la preţuri mai joase. Deasemenea, puteţi vizualiza informaţii despre locaţia hostelelor, posibilităţi de cazare, fotografii, dotări, preţuri etc.

Diferenţa faţă de hotele este cazarea în dormitoare comune cu mai multe paturi. Serviciile caracteristice hostel-urilor sunt posibilitatea de gătire şi păstrare a hranei în bucătării comune, complet echipate, accesul la maşini de spălat şi uscat rufe, internet, recepţie 24h, activităţi de socializare si autogospodărire.