Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
Despre Moldova


Ferme turistice

Ferme turistice

Gustul ţarii şi a satului poate fi simţit dacă veţi alege cazare la fermele turistice. Aici puteţi savura cântecul păsărilor, mirosul de pâine proaspăt coaptă, un colţ de linişte şi relaxare şi vă puteţi întâlni cu oameni cu inima caldă, să învăţaţi despre obiceiurile lor şi creşterea animalelor. O adevărată atracţie sunt fermele ecologice turistice, care oferă un mediu de viaţă sănătos şi alimente ecologice certificate. 

Sfaturi utile. Vacanţa la o fermă este o oportunitate minunată de a cunoaşte bogatul patrimoniu cultural din mediul rural moldovenesc: arhitectura, obiceiurile şi meşteşugurile. Este o oportunitate de a experimenta bucuria şi exuberanţa de târguri şi evenimente rurale, precum şi să simţiţi ritmul vietii de zi cu zi la sat şi fericirea familiei după recoltarea roadelor.

Evenimentele din mediul rural sunt o experienţă unică culinară: puteţi participa la ritualul sacrificării porcului de Crăciun sau a mielului de Paşte, puteţi participa la pregătirea plăcintilor tradiţionale sau a mămăligii.

Multe ferme turistice sunt situate în regiuni de producere a vinului, de unde puteţi vizita traseele de vin din Moldova, să gustaţi sau chiar să preparaţi unele vinuri locale. 

listă a fermelor turistice din Moldova poate fi găsită în baza noastră de date care oferă posibilitatea de a rezerva camere la preţuri mai joase. Deasemenea, puteţi vizualiza informaţii despre locaţia acestora, posibilităţi de cazare, fotografii, dotări, preţuri etc.