Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
Despre Moldova


Cazare privată

Cazare privată

Există întotdeauna mai multe momente plăcute pentru a adăuga în vacanţa D-stră în Moldova şi cazările private. Pentru a avea sentimentul de casă departe de casă, proprietarii de terenuri în toată ţara oferă posibilitatea de chirie a cămerilor private, apartamente şi case de vacanţă. Şi la hanuri şi la pensiuni veţi fi primit ca vechi prieten. Cazarea în camere private şi hanuri este un bun prilej de a cunoaşte obiceiurile locale, atracţii şi bucătarie. 

Există o gamă largă de camere şi apartamente private din Moldova. Majoritatea sunt evaluate la două sau trei stele şi oferă preţuri relativ rezonabile. Tarifele pe persoană variază de la 15 € la 50 € pe noapte. În unele domenii, autorităţile locale prescriu o suprataxa pentru nopţi unice. Indiferent de camere, cazarea privată este în general mai ieftină decât hotelurile, preţurile apartamentelor fiind potrivit pentru familii sau grupuri de cel puţin patru persoane. 
 
Închirierea camerelor private este o activitate reglementată în Moldova, care este folosită pentru finanţarea administraţiei locale, pretul camerei include un turist, care este stabilit de municipalitate în cauză. Proprietarii de cazari privare, prin urmare, ar trebui să emită o chitanţă pentru cazarea oferită. 
 
Un bun venit călduros ...
 
Camere privare sunt adesea parte din casa în care locuieşte proprietarul; uneori au intrări separate sau sunt complet independente. Multe camere private oferă micul dejun. 
 
Casele de vacanţă pot fi închiriate, în special în staţiuni de vacanţă. Staţiunile au, de asemenea, apartamente şi cămeri disponibile. În Moldova multe hanuri oferă cazare, mâncare bună şi, de multe ori în stil naţional.