Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
Despre Moldova


Pensiuni

Pensiuni

Pentru cei care vor să economisească bani în timpul călătoriei, dar care încă mai apreciază confortul şi curăţenia, pensiunile sunt o alegere ideală. Numărul lor a crescut puternic în ultimii ani. Multe pensiuni din Moldova fac parte din reţele internaţionale de rezervare, care oferă reduceri pentru membri. 

Pensiunile sunt destinate tuturor categoriilor de vârstă, inclusiv familii. Ei au camere de două până la patru persoane, precum şi camere pentru grupuri mai mari, uneori cu paturi supraetajate, sau dormitoare comune. Multe pensiuni din Moldova oferă acelaşi nivel de confort ca hotelurile din acelaşi rating. Principala diferenţă este că de multe ori pensiunile nu au un restaurant, şi oferă doar mic dejun şi gustări. 

Unele pensiuni au amenajate locuri unde oaspeţii îşi pot prepara singuri masa. Majoritatea pensiunilor oferă acces la internet, inclusiv WiFi. 

O listă a pensiunilor din Moldova poate fi găsită în baza noastră de date care oferă posibilitatea de a rezerva camere în pensiuni la preţuri mai joase. Deasemenea, puteţi vizualiza informaţii despre locaţia pensiunilor, posibilităţi de cazare, fotografii, dotări, preţuri etc.