Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
Despre Moldova


Vacanţa rustică

Vacanţa rustică

Cu petreceri tradiţionale sunt aşteptaţi toţi oaspeţii în Moldova. Dacă aveţi ocazia să mergeţi în vacanţă la ţară o să fiţi surprinşi de diversitatea activităţilor care le puteţi face. Musafirii pot învăţa să taie lemne cu maiul sau să mulgă vaca. Iubitorii de animale pot petrece ore întregi în compania mieilor şi viţeilor. Este extraordinar să hrăneşti sau să îngrijeşti de animalele din curte sau fermă dacă  nu ai mai făcut asta pînă acum.

Reţeta este una de succes, mai ales în cazul familiilor care nu au avut până acum şansa să experimenteze „viaţa la ţară". Mari amatori de o vacanţă rustică sunt şi copiii, care se pot juca în aer liber.

Mâncarea pregătită de gazde este sută la sută ecologică şi de multe ori puteţi aparticipa la pregătirea acesteia. Delicatesele de pe mese vor fi gătite de gospodine după reţetele moştenite de la bătrânele familiei. 

Printre activităţile neobişnuite pe care le-am sugera turiştilor sunt: călăritul pe cai, mulsul oilor sau a vacilor, colectarea mierii de albine, pescuitul, vînatul etc.