Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
Despre Moldova


Suvenire din Moldova

Suvenire din Moldova

Dacă nu aţi fost nicodată în Moldova sau chiar dacă aţi fost dar nu aţi reuşit să procuraţi o amintire din această ţară extraordinară Vă propunem să vizitaţi magazinul electronic de suvenire pe care compania noastră Vi-l propune.

Compania INFORMATOR SRL este producator exclusiv al produselor sale. Acestea cuprind o gamă variată de teme, orientate pentru diferite grupe de vârstă, cu capacitatea de a combina preţul şi calitatea: tricouri, căni, produse din lut, lut polimeric, breloace, abţibilduri, etc.

Un element original al shop-ului constituie suvenirile din lut polimeric confecţionate manual de către suporterii portalului nostru şi care sunt de foarte multe ori făcute la comandă. Originalitatea acestora se reflectă în varietatea temelor şi a culorilor naţionale precum şi a utilităţii practice a acestora (unele sunt în formă de breloc, magneturi etc.).

Vă recomandăm să vizitaţi acest shop online de suvenire din Moldova iar dacă doriţi să procuraţi unul din produse Vă rugăm să citiţi atent condiţiile de achitare şi de livrare.