Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
Despre Moldova


Am încercat să adunăm cele mai importante informaţii pentru tine, pentru a te ajuta să îţi planifici o călătorie în Moldova şi pentru a profita de aceasta într-un mod plăcut şi relaxant. Nu ar trebui să existe nici o dificultate în a călători spre Moldova, deoarece locaţia acesteia este accesibilă şi chiar dacă sunteţi din altă ţară şi nu vorbiţi româna sau rusa fiţi siguri că aceasta nu va fi un impediment serios. Caracterul european al ţării precum şi prietenia poporului nostru Vă vor surprinde plăcut.

 

Read more »
« Show less

Formalităţi la frontieră

Moldova se învecinează cu România la vest şi cu Ucraina la est, şi are cu aceste state puncte vamale de trecere care permit deplasarea cu automobilul sau autocarele. Pentru a intra pe teritoriul ţării este nevoie în primul rând de un paşaport internaţional valabil şi în caz de necesitate viză de intrare. Dacă doriţi să aflaţi despre regimul de »»»

Cum ajungeţi

Este simplu să călătoreşti în Moldova cu orice mijloc de transport. Cel mai simplu este, evident, de a folosi transportul tău propriu, darîn cazul în care vreţi să economisiţi şi să protejaţi mediul puteţi alege transportul în comun.  »»»

Agenţii de turism

Moldova are multe agenţii de voiaj care sunt capabile să vă ofere ajutor de nepreţuit în a face călătoria d-stră în Moldova o aventură plăcută. Toate agenţiile din lista noastră au ani de experienţă în găzduirea oaspeţilor străini. Ele pot face toate rezervarile de care aveţi nevoie, dar şi alte servicii, cum ar fi transportul, tururile, »»»