Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
Despre Moldova

Republica Moldova e situată în partea centrală a Europei, în nord-estul Balcanilor, pe un teritoriu de 33843,5 km2. Capitala – oraşul Chişinău. La nord, est şi sud este înconjurată de Ucraina, iar la vest – separată de România de rîul Prut. Deşi are o suprafaţă mică, Republica Moldova dispune de un considerabil potenţial turistic, »»»
  Moldova oferă atracţii excepţionale şi experienţe pentru toată lumea, indiferent de momentul când o vizitaţi. Este greu de a găsi altundeva atât de multă frumuseţe naturală, atât de multe atracţii culturale şi atât de multe moduri de a petrece activ timpul liber. Chiar dacă ştiţi deja o bună parte a ţării, există întotdeauna ceva nou de »»»
Am încercat să adunăm cele mai importante informaţii pentru tine, pentru a te ajuta să îţi planifici o călătorie în Moldova şi pentru a profita de aceasta într-un mod plăcut şi relaxant. Nu ar trebui să existe nici o dificultate în a călători spre Moldova, deoarece locaţia acesteia este accesibilă şi chiar dacă sunteţi din altă ţară şi nu »»»