Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
Colaboratori

Compania noastră se bucură de parteneriate stabile şi de durată care au pus bazele implimentării proiectului Tourist Informator în Moldova, cu parteneri care cred în necesitatea extinderii acestuia, care împărtăşesc valori şi viziuni comune pentru care echipa noastră le este profund recunoscătoare.

 

NWG Concept S.R.L. România

NWG CONCEPT este plasata în România drept una din primele companii care a realizat un proiect de informare turistică în timp real şi a reusit să se impuna pe piaţa cu o reţea de infochioşcuri turistice. Mai mult, printr-un parteneriat comun am reuşit să implimentăm acest sistem şi în Moldova, fiind adaptat şi perfecţionat la cerinţele pietei locale, am interconectat bazele de date comune şi promovăm un pachet de produse la nivel regional.

Enjoy Travel Agenție de turism

Vă stăm la dispoziţie cu un personal calificat şi cu o experienţă în domeniu de peste 12 ani. Agenţia noastră vă oferă posibilitatea de a vă personaliza un sejur, vacanţă, tabără şcolară, eveniment în funcţie de bugetul stabilit de Dvs. , asigurând informare turistică şi consultanţă în alegerea variantelor ideale pentru o vacanţă de vis.