Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
Atracţii turistice
Moldova RomaniaAsistenţă online

Beciurile de la Chateau Cojuşna

Ţara: : Moldova      Regiune: Regiunea Centru

În inima Moldovei, la o distanţă de doar 15 km de municipiul Chişinău, se află renumitul "CHATEAU COJUSNA" vă invită să descoperiţi tainele procesului de producere a vinurilor şi divinurilor, precum şi să admiraţi frumuseţea beciurilor unde se păstrează colecţiile celor mai renumite vinuri produse de „MIGDAL-P” S.A.

Sălile de degustare din subsolurile "CHATEAU COJUSNA" reprezintă originale maşini ale timpului, deoarece degustările se petrec în "epoca medievală", unde în liniştea subsolurilor palatului veţi deveni familiari cu vinurile propuse. Aici, fiecare vin are istoria sa aparte, iar insuşi beciurile sînt nişte lăcaşuri de amintiri, fiind dovada muncii asidue.

Uşile sălilor de degustare ale "CHATEAU COJUSNA" sînt larg deschise, şi vă aşteaptă să savuraţi cele mai bune vinuri de calitate în armonie cu tradiţionalele bucate moldoveneşti, fiind în acelaşi timp şi locul perfect pentru petrecerile de familie, organizarea manifestărilor jubiliare şi a întîlnirilor de afaceri. Vă invităm, deci, în beciurile de la Chateau Cojusna, pentru a pătrunde într-o lume aparte, unde timpul stă pe loc, iar fiecare pahar de vin reprezintă un nou început...