Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Sélectionnez
Hebergement Gastronomie Services Loisirs, Distraction Evenements Info Chisinau Multimedia/Livecam Le plan de la ville
Delice d`Ange
Delice d`Ange
Chisinau, str. 31 August 1989, 117/2
  022241428
  
  

Prezentare generala

Din momentul deschiderii cofetăriei de tip francez "Delice D’ange", aceasta a cucerit inimele celor "îndrăgostiţi" de dulciuri. Localul nostru este mereu disponibil pentru Dvs, la noi găsiţi o atmosferă deosebită cu o "aromă" de copilărie.

Un decor din lemn, dominat de o gamă de nuanţe maro, care se asociază pur şi simplu minunat cu dulciurile prezentate la vitrină, la vederea cărora este imposibil de a rezista tentaţiei.

Îngheţată, biscuiţi, torturi, prăjituri, checuri cu ciocolată, migdale, nuci de pădure, stafide şi multe alte bunătăţi. Vă propunem şi o bunătate de "Bistro" cu un nemaipomenit Quiche-Lorrian asociat cu o largă variatate de umpluturi.

Cei mai fideli vizitatori ai cofetăriei noastre sunt copiii, pentru care am şi creat la etajul 2 o zonă aparte, dedicată micuţilor, în centrul căreia se avântă în cer un copac magic, pe crengile căruia vieţuiesc buburuzele şi gândăceii, fluturaşii şi spiriduşii, îmreună cu alţi eroi magnifici.

Copiii vor avea parte nu doar de dulciuri delicioase, dar de asemenea vor putea să se antreneze în diverse jocuri, să deseneze şi să picteze sau să realizeze figurine din ipsos. Totodată, micuţii se vor afla sub supravegherea personalului nostru calificat, care îi va ajuta să-şi petreacă timpul interesant şi distractiv.

Sărbătorirea zilelor de naştere într-o atmosferă deosebit de interesantă şi de neuitat, însoţită de muzică veselă, surprize şi cadouri. Toate doar la "Delice D’ange"!

Oferim picilor şi excursii în laboratorul magic, unde sunt coapte toate bunătăţile noastre. Ascultând o lecţie dulce, copiii vor putea concura între ei pentru proba celor mai delicioşi şi originali biscuiţi de producţie proprie. Vara micuţii se distrează la terasa pentru copii.

 

Dotations

Specialites de la maison
Restaurant
Terrasse
Lieux amenages pour non-fumeurs
Lieux amenages pour les fumeurs
Appareils de climatisation
Chaises speciales pour les petits enfants
Cuisine vegetarienne
Menu de choix
Alarme fumee
Ouvert toute l'annee
Bar
Lieu de parking pour automobile
Lieu special amenage pour les enfants
Menu en plusieurs langues

Modalites de payement

-Argent comptant
-Eurocard/ Mastercard
-Visa