Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Select the destination
Accommodation Gastronomy Services Free time, Entertainment Events Info Chisinau Multimedia/Webcam City map
Restaurant Sanatate
Restaurant Sanatate
Chisinau, str. Grigore Vieru, 24
  022244000
  marketing@bierplatz.md
  

Prezentare generala

 

Restaurantul Sănătate,
creat pentru povestea ta de nuntă!


Orice cuplu va incepe cautarea cu un local, in speta – un restaurant. Abia dupa ce
au bifat pe lista lor lungă capitolul Restaurantul de nunti, vor putea cauta linistit in
perspectiva si alte servicii necesare nuntii lor.

In cautarea unui restaurant, indiferent dacă o faceti cu un an inainte de data nuntii sau chiar pe ultima suta de metri, va invitam sa treceti pe la Sanatate, care se afla in centrul capitalei. Cu siguranta veti rezerva o petrecere de zile mari. Restaurantul dispune de doua sali spatioase: una in stil clasic, cu capacitatea de 150 de persoane, situata la etaj, cu intrare separata, iar alta in stil traditional moldovenesc, cu capacitatea de 200 de persoane, la parter, cu 5 separeuri si cu bar.

Exigenta si calitatea de buni organizatori ale administratiei rezida in a tine totul sub control, din simplul motiv ca evenimentul organizat aici este unul deosebit in viata dumneavoastra. Odata decisi, veti avea ocazia sa consultati meniurile speciale, concepute pentru a satisface cele mai exigente pretentii culinare, inspirate din bucataria traditionala sau internationala pentru orice gusturi:
dulci-acrisoare, picante sau “de desert”. Un vin de calitate si o bautura fina vor completa succesul serii dumneavoastra.

Daca aveti planificata o zi anumita, va recomandam rezervarea localului cu 5-10 luni inainte. Pretul este de 400-450 lei pentru o persoana in Sala Nationala si 500-550 lei in Sala Clasica.


Aici puteti comanda chiar si colacii de nunta si tortul. Restaurantul colaboreaza cu doua orchestre, scutinduva de „problema lautarilor”. Chiar daca in ambele sali e sarbatoare, succesul este garantat. Personalul de aici va sta la dispozitie si pentru servicii conexe: decorare festiva, sonorizare, parcare pazita, prevazuta pentru 20 de masini. Experienta de mai multi ani in domeniu nu a facut decit sa ne innobileze maiestria de pregatire a bucatelor si deservirea ireprosabila, caci asa ii sta bine unui local care se respecta si isi respecta clientii. Ar mai fi ceva de spus? Mai bine veniti sa vedeti cu ochii proprii!
Dupa o noapte intreagă de baut si dantuit, nuntasii au nevoie de o zemusoara fierbinte pentru a se drege, a neutraliza amalgamul de mincaruri.

Sugestia noastra e sa stabiliti intilnire pentru petrecerea denumita traditional “La zeama” tot la restaurantul Sanatate in sala VIP, care predispune la restabilire si relaxare totala.

Options

Housemeal
Restaurant
Terrace
No smoching area
Smoching area
International cuisine
Vegeterian cuisine
Meniu on request
Radio
Bar
Grilparty
Car parking place
Menu in more languages
Wirelless internet

Payment modalities

-Cash
-Eurocard/ Mastercard
-Bank account
-Visa