Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Select the destination
Accommodation Gastronomy Services Free time, Entertainment Events Info Chisinau Multimedia/Webcam City map
Delice d`Ange
Delice d`Ange
Chisinau, str. 31 August 1989, 117/2
  022241428
  
  

Prezentare generala

Din momentul deschiderii cofetăriei de tip francez "Delice D’ange", aceasta a cucerit inimele celor "îndrăgostiţi" de dulciuri. Localul nostru este mereu disponibil pentru Dvs, la noi găsiţi o atmosferă deosebită cu o "aromă" de copilărie.

Un decor din lemn, dominat de o gamă de nuanţe maro, care se asociază pur şi simplu minunat cu dulciurile prezentate la vitrină, la vederea cărora este imposibil de a rezista tentaţiei.

Îngheţată, biscuiţi, torturi, prăjituri, checuri cu ciocolată, migdale, nuci de pădure, stafide şi multe alte bunătăţi. Vă propunem şi o bunătate de "Bistro" cu un nemaipomenit Quiche-Lorrian asociat cu o largă variatate de umpluturi.

Cei mai fideli vizitatori ai cofetăriei noastre sunt copiii, pentru care am şi creat la etajul 2 o zonă aparte, dedicată micuţilor, în centrul căreia se avântă în cer un copac magic, pe crengile căruia vieţuiesc buburuzele şi gândăceii, fluturaşii şi spiriduşii, îmreună cu alţi eroi magnifici.

Copiii vor avea parte nu doar de dulciuri delicioase, dar de asemenea vor putea să se antreneze în diverse jocuri, să deseneze şi să picteze sau să realizeze figurine din ipsos. Totodată, micuţii se vor afla sub supravegherea personalului nostru calificat, care îi va ajuta să-şi petreacă timpul interesant şi distractiv.

Sărbătorirea zilelor de naştere într-o atmosferă deosebit de interesantă şi de neuitat, însoţită de muzică veselă, surprize şi cadouri. Toate doar la "Delice D’ange"!

Oferim picilor şi excursii în laboratorul magic, unde sunt coapte toate bunătăţile noastre. Ascultând o lecţie dulce, copiii vor putea concura între ei pentru proba celor mai delicioşi şi originali biscuiţi de producţie proprie. Vara micuţii se distrează la terasa pentru copii.

Options

Housemeal
Restaurant
Terrace
No smoching area
Smoching area
Climate installation
Special chairs for little children
Vegeterian cuisine
Meniu on request
Fire alarm
All around year open
Bar
Car parking place
Special place for children
Menu in more languages
Wirelless internet

Payment modalities

-Cash
-Eurocard/ Mastercard
-Visa