Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
Advertising


Pachete pe chioşcuri şi site

Pachet SILVER Pachet GOLD Pachet PLATINUM
Vizibil

Tourist Informator vă aduce în prim-plan! Dacă aveţi o unitate turistică pe care doriţi să o promovaţi sau dacă oferiţi servicii turistice, atunci pachetele noastre de promovare pe chioşcuri informaţionale vin în întâmpinare. Locaţiile acestora din România şi Moldova sunt amplasate în zone cu flux maxim de turişti, astfel veţi fi mai vizibili segmentului dorit.

Efectiv

Publicitatea noastră este concepută ca să ofere vizitatorului chioşcului informaţional acces direct, în timp real şi folosing tehnologii touch-screen/panotaj digital la profilul unităţii D-stră. Turiştii pot rezerva direct o cameră, un serviciu sau pot să vă apeleze telefonic gratuit de pe chioşc. Deasemenea, suportul multilingv şi ineractiv vor atrage efectul dorit de D-stră.

Costuri minime

Pachetele publicitare pe care vi le oferim conţin servicii diversificate şi uşor acordabile. În dependenţă de funcţionalităţile alese(prezentare unitate, apelare telefonica, spot video etc) preţurile variază între 0,1 şi 0,8 euro/zi, cu apariţie pe site şi pe chioşcurile informaţionale. Tourist Informator garantează succesul campaniei D-stră la cele mai joase preţuri pe piaţa autohtonă!

50 Euro/An


Pentru unităţile de cazare

Pentru unităţile de cazare propunem o formă aparte, alternativă de colaborare care constă în crearea unui sistem de rezervări de pe site şi chioşcuri care vor fi direcţionate direct către unitatea dumneavoastră de cazare. Practic vorbind, utilizatorul va compara preţurile, dotările şi va completa o anchetă care va fi trimisă hotelului cu rezervarea sa indicând numărul de persoane, perioada şi contactele sale. Vor fi contorizate doar rezervările reale, şi se va calcula procentul de comision doar după plecarea vizitatorului din unitatea d-stră de cazare. Suma comisionului, termenii de achitare şi resonsabilităţile părţilor vor fi stabilite într-un contract între părţi.
 • Elegant - efectiv.
  Turiştii sunt direcţionaţi pentru a vizualiza unitatea dumneavoastră de cazare şi pot face o rezervare în timp real.
 • Vizibilitate în Moldova şi România.
  Turiştii pot să vizualizeze şi să facă rezervări atât din reţeaua noastră din Moldova cât şi de pe cele 15 chioşcuri şi pagină web din România.
 • Mai mulţi vizitatori.
  Cu noi creşteţi numărul de vizualizări a unităţii d-stră de cazare şi permiteţi acces să rezerveze nu doar vizitatorilor web, dar şi turiştilor care accesează chioşcurile din zonele turistice.
 • Zero investiţii.
  Această ofertă prevede cedarea unui comision doar după ce rezervarea se transformă în şedere, şi nu se achită în avans sau pentru rezervări anulate/false.
 • Acces inregistrat.
  Sistemul nostru permite logarea pe pagina unităţii d-stră unde puteţi actualiza preţuri, camere libere, foto, dotări etc. Încurajăm înnoirea informaţiei pentru a fi afişat printre primele poziţii.


Bannere pe site

Continutul mesajelor banerelor trebuie sa fie relevant scopului Tourist Informator, şi anume promovarea turismului şi a serviciilor turistice în Republica Moldova. Sunt încurajate şi scutite de taxe campaniile publice şi plasarea evenimentelor, expoziţiilor şi întâlnirilor etc. cu tematică turistică. Banerile plasate pe informator.md nu au voie să includă sau să facă trimitere la:
 • Conţinut pornografic sau destinat adulţilor
 • Conţinut violent
 • Conţinut referitor la intoleranţă rasială sau propagandă împotriva unui individ, a unui grup sau a unei organizaţii
 • Conţinut excesiv de vulgar
 • Conţinut legat de piraterie informatică
 • Conţinut despre medicamente interzise şi obiecte utilizate pentru consumul, ascunderea sau producerea de droguri
 • Vânzarea de medicamente care necesită prescripţie medicală
 • Vânzarea sau promovarea armelor sau muniţiei
 • Vânzarea sau distribuirea lucrărilor de dizertaţie sau a referatelor pentru studenţi şi elevi
 • Conţinut referitor la programe care recompensează utilizatorii pentru a face clic pe anunţuri sau oferte, pentru a efectua căutări, pentru a naviga pe site-uri web sau pentru a citi e-mailuri
 • Orice alt conţinut care este ilegal, promovează activitatea ilegală sau încalcă drepturile legale ale altor persoane.
Raportarea şi taxarea.

Taxarea campaniilor de plasare a banerelor se efectuază conform numărului de afişări lunare a banerului. Condiţiile şi termenii de achitare, precum şi reducerile sau alte clauze vor fi stabilite într-un contract individual. Raportarea privind afişajul, frecvenţa, şi altele se efectuează lunar sau la cerere. Dimensiuni banere. www.informator.md vă oferă spaţii publicitare online de următoarele dimensiuni:

Plasament Costul per 1000 de afisări
Main page $2
Top, All Pages $2
Bottom $2
Left $2
Right $2
Main Page $2
Right $2


Video pe chioşcuri

Dacă aveţi un spot publicitar care promovează produse şi servicii turistice, evenimente sau concerte, festivaluri etc., sau care se adresează vizitatorilor reţelei noastre de chioşcuri, vă punem la dispoziţie posibilitatea de a plasa spoturi video sonorizate pe ecrane de 32-42”. Acestea sunt amplasate în zone de flux maxim de persoane, mesajul fiind vizibil pentru utilizatorii chioşcurilor cât şi pentru trecători.
Audienţă
Lunar circa 20 000 de vizitatori vizualizează spoturile video de pe un singur chioşc.
Avantaje
 • Ecranele sunt situate în zone de centru cu maxim flux de turişti.
 • Formatul ecranelor este de 16:9 pentru 32 şi 42 inches.
 • Spoturile suportă sunet şi sunt vizibile în orice timp a zilei.
 • Preţurile sunt mici şi flexibile în dependenţă de preferinţe.
 • Frecvenţa este în mediu 50 ore/lună pentru un spot de 20 secunde.
 • Raportare lunară a rulajului
1x10 min
1320x786
Da
1 leu
1 oră