Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
About Moldova


Easy Travel Tour Operator

Easy Travel Tour Operator

Pentru ca ne pasa si pentru ca dorim sa oferim servicii de calitate, Tur-operatorul Easy Travel va ofera o gama larga de servicii in domeniul calatoriilor si al transportului aerian, atat pentru turisti individuali sau grupuri cat si pentru oameni de afaceri sau corporatii.


O mare pondere in activitatea firmei o reprezinta comercializarea de pachete turistice tip sejur sau circuit, cu autocar sau avion si curse charter.

 

Sistemele de rezervari profesionale cu care lucram asigura de asemenea posibilitatea rezervarii de transferuri sau de tururi de oras.

 

Pe langa serviciile turistice propriu-zise oferim clientilor si produse conexe : asigurari medicale de calatorie, asigurari auto, asigurari casco.

 

Diversitatea programelor noastre din tara si din strainatate se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Experienta si profesionalismul echipei Easy Travel atat in domeniul ticketingului cat si in turism au o contributie decisiva in asigurarea unor programe turistice de exceptie.

 

Departamentele de turism intern si extern asigura rezervari pentru hoteluri si pensiuni  atat in tara cat si in strainatate, bilete de odihna si tratament precum si pachete turistice complexe ce integreaza transportul aerian sau terestru prin intermediul autocarelor sau microbuselor  cu cazari, vizitare de obiective turistice, rent-a-car, transferuri etc;

 

Activitatea societatii se desfasoara prin intermediul departamentelor specializate: turism intern, incoming, outgoing si ticketing, care asigura servicii pentru:

  • turism intern si international, bazat pe pachete prestabilite sau creeate la cererea clientilor, individual sau de grup;
  • rezervari la hoteluri si pensiuni in tara si strainatate;
  • programe de week-end
  • inchirieri autocare si microbuse; vanzari bilete autocar pentru diferite destinatii europene ;
  • vanzari bilete avion pentru orice destinatie, ruta si companie aeriana care opereaza in Moldova;
  • bilete de odihna si tratament in zone montane si balneare din tara si strainatate; agroturism;
  • asigurari medicale de calatorie;
  • la cerere se organizeaza programe speciale culturale si religioase atat in tara , cat si in strainatate ;
  • pachete turistice complexe, sub forma de sejururi sau circuite, care integreaza cazari, mese, transport aerian sau terestru cu autocare, respectiv microbuse, transferuri
  • turism specializat: circuit calare, safari, luna de miere, exotice, croaziere etc.

 

Pentru toate acestea, echipa Easy Travel sta cu drag la dispozitia Dumneavoastra!

 

Obiectivul nostru este de a asigura o consiliere profesionista si astfel clientii nostri pot sa faca o alegere cat mai corecta in raport calitate/pret pentru serviciile alese.

 

Va multumim pentru timpul pe care ni-l acordati si speram ca experientele anterioare (de colaborare) pe care le-ati avut cu agentia Easy Travel au demonstrat ca ati facut alegerea corecta.