Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel

Selectează destinaţia
Unterkunft Gastronomie Dienstleistungen Freizeit, Unterhaltung Veranstaltungen Info Chisinau Multimedia/Livecam Stadtkarte
Restaurant Geografia Vkusa
Geografia Vkusa
Chisinau, str. Studentilor, 7/5
  022 32-95-14
  
  www.patria.md/riscani/info/

Prezentare generala

 

RESTAURANT "Geografia Vkusa"

La primul etaj al cinematografului «Patria» de pe str. Studentilor gasiti restaurantul fast-food - "Geografia Vkusa" - un loc nou si original unde se pregatesc bucate specifice bucatariei mexicane, chinezesti si italiene direct in fata vizitatorilor in 5 minute.

Trei tipuri de bucatarie pentru diferite gusturi. Mexicana - este conceput pentru iubitorii de bucate picante si foarte picante, cu o mulţime de condimente, cum ar fi Fajitas si burritos. Bucataria italiana - este una delicata, bine-cunoscuta prin brinzeturile gargontsola si parmezan, paste, ravioli si de salsa de rosii. Mincarea chinezeasca este una democratica si dedicata iubitorilor de carne si legume gatite cu o varietate de sosuri.

Neobisnuit este si sistemului de deservire: vizitatorii sunt deserviti de chelneri care le vor oferi să guste bucate din bucataria aleasa (China, Italia, Mexic). Bucatele vor fi preparate direct in fata vizitatorilor, insotite de explicatii cu privire la componentele si caracteristicile bucatariei date.

Un plus bun ar servi o selecţie larga de bauturi alcoolice si nealcoolice, precum si cele mai bune deserturi.

Optionen

Hausspeise
Restaurant
Nichtraucherraum
Kabelfernseher
Internationale Küche
Klimaanlage
Vegetarianische Küche
Speise nach Wahl
Fruhstucksbufett
Ganzes Jahr geoffnet
Pizzerie
Bar
PKW Parkplatz
Mehrsprachige Speisekarte
Wirelless internet
Allgemeine Infos Anfahrt/Lage Slide show Web Seite Online buchen