Not a member? Register | Lost your password?
Close Panel
´╗┐
Selectează destinaţia
Unterkunft Gastronomie Dienstleistungen Freizeit, Unterhaltung Veranstaltungen Info Chisinau Multimedia/Livecam Stadtkarte
Delice d`Ange
Delice d`Ange
Chisinau, str. 31 August 1989, 117/2
  022241428
  
  

Prezentare generala

Din momentul deschiderii cofet─âriei de tip francez "Delice D’ange", aceasta a cucerit inimele celor "îndr─âgosti┼úi" de dulciuri. Localul nostru este mereu disponibil pentru Dvs, la noi g─âsi┼úi o atmosfer─â deosebit─â cu o "arom─â" de copil─ârie.

Un decor din lemn, dominat de o gam─â de nuan┼úe maro, care se asociaz─â pur ┼či simplu minunat cu dulciurile prezentate la vitrin─â, la vederea c─ârora este imposibil de a rezista tenta┼úiei.

Înghe┼úat─â, biscui┼úi, torturi, pr─âjituri, checuri cu ciocolat─â, migdale, nuci de p─âdure, stafide ┼či multe alte bun─ât─â┼úi. V─â propunem ┼či o bun─âtate de "Bistro" cu un nemaipomenit Quiche-Lorrian asociat cu o larg─â variatate de umpluturi.

Cei mai fideli vizitatori ai cofet─âriei noastre sunt copiii, pentru care am ┼či creat la etajul 2 o zon─â aparte, dedicat─â micu┼úilor, în centrul c─âreia se avânt─â în cer un copac magic, pe crengile c─âruia vie┼úuiesc buburuzele ┼či gând─âceii, flutura┼čii ┼či spiridu┼čii, îmreun─â cu al┼úi eroi magnifici.

Copiii vor avea parte nu doar de dulciuri delicioase, dar de asemenea vor putea s─â se antreneze în diverse jocuri, s─â deseneze ┼či s─â picteze sau s─â realizeze figurine din ipsos. Totodat─â, micu┼úii se vor afla sub supravegherea personalului nostru calificat, care îi va ajuta s─â-┼či petreac─â timpul interesant ┼či distractiv.

S─ârb─âtorirea zilelor de na┼čtere într-o atmosfer─â deosebit de interesant─â ┼či de neuitat, înso┼úit─â de muzic─â vesel─â, surprize ┼či cadouri. Toate doar la "Delice D’ange"!

Oferim picilor ┼či excursii în laboratorul magic, unde sunt coapte toate bun─ât─â┼úile noastre. Ascultând o lec┼úie dulce, copiii vor putea concura între ei pentru proba celor mai delicio┼či ┼či originali biscui┼úi de produc┼úie proprie. Vara micu┼úii se distreaz─â la terasa pentru copii.

 

Optionen

Hausspeise
Restaurant
Terrasse
Nichtraucherraum
Raucherraum
Klimaanlage
Kleinkindstuhl
Vegetarianische K├╝che
Speise nach Wahl
Feueralarmanlage
Ganzes Jahr geoffnet
Bar
PKW Parkplatz
Kinderverbleib
Mehrsprachige Speisekarte
Wirelless internet

Bezahlungsmoglichkeiten

-Bargeld
-Eurocard/ Mastercard
-Visa
Allgemeine Infos Anfahrt/Lage Slide show Online buchen